The Dental Loft

Speciality:

Location

Apex-TDLSL-2

About This Project

Housed in the Burnham Center, the Dental Loft took inspiration from its historic building. Carrying through elements of Brass and stone with class from the front reception through to the treatment rooms where hammered metal sinks and black stone counter tops reflect the color scheme and historic richness of the original window frames. Clean-lined Design reflected in elements of the reception, glass barn doors and decorative light fixtures go hand in hand with the technology embracing approach to dentistry of this dynamic doctor duo.

Get Started

Bring your vision to life with Apex.

Every healthcare design and build project has one ultimate goal – to build a space that perfectly aligns with patient needs while delivering optimum efficiency and compliance. Choose Apex as your strategic partner, armed with deep expertise and a proven methodology, to ensure your vision is realized to the highest standards.